zondag 9 oktober 2011

'n Machtig Joch!

Ontroerend en hoopgevend boek van een moeder over haar hyperactieve zoon



Over het boek:
Veel geschreeuw, lawaai en boze blikken. Je hoort de mensen denken. Heb je haar weer met dat kleine lastige monster.

Wat heeft dat joch nou eigenlijk? Dit kan toch zo niet. Je zou zo'n moeder toch. Mijn lieve kleine druktemaker, die me zo onschuldig aankijkt met zijn intens blauwe ogen. Uit eigen ervaring beschrijft Els Jansma haar onvoorspelbare belevenissen met haar zeer drukke zoontje met ADHD/PDDNOS.

De korte, humorvolle en soms ook emotionele verhalen resulteren in 'n Machtig Joch, een ontroerend en tegelijk hoopgevend boek.

'n Machtig Joch is ontstaan uit een diep verlangen van Els Jansma om recht te doen aan kinderen die gedragsmatig anders zijn. Vaak is het oordeel van de buitenwereld hard, onterecht en respectloos. Er wordt snel gewezen naar de ouders of desbetreffende opvoeders.
Els Jansma nodigt u met dit boek uit om op een positieve manier naar kinderen met gedragsproblematiek te kijken.

De lezer wordt direct meegevoerd op een bizarre 'reis'. Oprecht, gevoelig en met een bepaalde relativerende humor deelt ze haar ervaringen met de lezer.'n Machtig Joch is niet alleen voor ouders van kinderen met ontwikkelingsstoornissen of mensen die beroepsmatig hiermee te maken hebben. Want de lezer beseft dat onvoorwaardelijke liefde 'alles' in het leven zal doen stromen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zoeken in Bol.com